18.09.2020, kategorie: Titulní stránka

Povídání se sportem - Softball a baseball

Povídání se sportem - softball a baseball

Akce zrušena z důvodu nepříznivého počasí.

V pátek 25. 9. 2020 proběhne další Povídání se sportem v tomto školním roce, zajdeme se podívat na nedaleké hřiště TJ Tempo Praha, které je v areálu V Hrobech za hydrometeorologickou věží, s přístupem z ulic Zelenkovy a K Lesu.

Seznámíme se s baseballem a softballem v jednom z nejstarších českých klubů, oddíl softballu Tempo Praha (TJ Sokol Lhotka) vznikl v roce 1963 a podílel se na vzniku soutěží v České republice.

Program na hřišti pro mladší děti začíná v 9 hodin, pro děti z přízemí v 10 hodin. Programu se zúčastní děti z patra, které již zvládly adaptační proces. Ostatní malé děti budou mít program ve školce. Na hřiště se budeme přesouvat MHD, takže děti budou potřebovat roušky. Dětem připravte vhodné oblečení, ať se jim dobře sportuje.

Po domluvě můžete své děti přivést přímo na hřiště. Mladší děti budou odcházet v 8:00  hodin (svačit budou na hřišti), starší děti budou odcházet po svačince v 9:00 hodin. Děti, které nepřijdou do školky před odchodem na program se připojí k dětem, které ve školce budou zůstávat. Přiveďtě děti včas.

S sebou batůžek, pití, v případě nepříznivého počasí pláštěnku.

https://tempopraha.cz/kontakt

Těšíme se na společný sportovní zážitek.